Καταλογος

Ovale 2

 

Τρόποι Πληρωμής

Για τις παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, διατίθενται οι παρακάτω τρόποι πληρωμής:

 

1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας καθώς και έχει επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα των προιόντων που έχετε επιλέξει, εξοφλείτε πλέον την οφειλή σας στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Αναλυτικότερα, μπορείτε να κάνετε την κατάθεσης σας  στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

EUROBANK IBAN: GR43 0260 0350 0001 6020 0177 584 (Αρ.Λογ/σμού 00260035160200177584)

ALPHA BANK IBAN: GR45 0140 2540 2540 0210 1117 899 (Αρ.Λογ/σμού 254002101117899)

Όνομα Λογαριασμού: Αγιώτατος Νεκτάριος.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 4949940 ή μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στείλτε μας μέσω fax στο 210 4958003 το αποδεικτικό κατάθεσης για να το επιβεβαιώσουμε.

 

2. Με πιστωτική κάρτα (VISA-MASTERCARD-DINERS-EUROLINE):
Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος καθώς ακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις κάθε φορά στο θέμα της ασφάλειας των συναλλαγών. Η παραγγελία σας και η πιστωτική σας κάρτα δεν χρεώνονται άμεσα παρά μόνο όταν γίνει τηλεφωνική ή έγγραφη μέσω email επιβεβαίωση διαθεσιμότητας για να αποφεύγονται οι περιττές χρεώσεις. Οι παραγγελίες εκτελούνται άμεσα εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά πληροφορία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύεται στο uninet.gr.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Επιπλέον σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. 

 

3. Με πληρωμή μέσω PayPal:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Paypal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της υπηρεσίας Paypal όπου μέσω του λογαριασμού σας μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω Paypal-Credit or Debit Card είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά πληροφορία στοιχείων των πιστωτικών σας καρτών ή των λογαριασμών σας PayPal δεν αποθηκεύεται στο uninet.gr.

 

4. Με αντικαταβολή:
Εφόσον η αποστολή των προϊόντων γίνει από εμάς ή από την ACS Courier, είναι δυνατόν να πληρώσετε με αντικαταβολή, κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Η αντικαταβολή ισχύει για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

 

Παρατηρήσεις

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου Ν.4172/2013 :

Tιμολόγιο πώλησης αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών, λογισμικού ή παροχή υπηρεσιών σε επιτηδευματίες, συνίσταται να εξοφλείται από τους λήπτες με αποδεδειγμένη τραπεζική συναλλαγή (έμβασμα μέσω τραπέζης ή πιστωτική κάρτα).

Απόδειξη λιανικής πώλησης αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλείται από τους λήπτες της μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής των προϊόντων επικοινωνήστε με το λογιστήριο της εταιρείας μας στο 210 49 49 940.

 

Επικοινωνια

 210 49 49 940

Συνεργατες

Συναλλαγες

"Σας ευχαριστούμε θερμά!"