Καταλογος

Ovale 2

 

Η Εταιρεία

Η εταιρεία UniNet ιδρύθηκε το 2000 από έμπειρο προσωπικό με σκοπό την πώληση και υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο. Η έδρα και τα γραφεία της εταιρείας μας είναι στον Κορυδαλλό, οδός Αθηνάς 100, όπου λειτουργεί και ως κατάστημα πώλησης των προϊόντων μας.

Θεωρούμε ότι διαφορά μας από τα υπόλοιπα καταστήματα πληροφορικής είναι η άμεση και προσωπική σχέση με τον πελάτη μας. Όταν εξυπηρετούμε έναν πελάτη βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση του και του προτείνουμε την ιδανικότερη λύση για τις ανάγκες του. Τελικός μας σκοπός είναι η κάλυψη και η ικανοποίηση του σε όλους τους τομείς της συνεργασίας μας. 

 

Η μακρόχρονη πορεία και εμπειρία μας είναι η άμεση διαφήμιση μας: 

 • Το 2001 είναι η απαρχή της εταιρείας μας πάνω στην συναρμολόγηση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στα μέτρα του πελάτη. Τα UniStorm PC's με 3 χρόνια εγγύηση, είναι πλέον γεγονός. Ανοίγει ο δρόμος για συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους συστημάτων πληροφόρικής όπως: Dell, Asus, Canon, Compaq, Acer, Epson, Benq, Toshiba, Sony, Fujitsu, IBM, Gigabyte, Lenovo, Linksys, Cisco, κ.α. καθώς και με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς στην Ελλάδα όπως: InfoQuest, Πουλιάδης και Συνεργάτες, Interset, Informatics, Oktabit, Ιάσων Πληροφορική, Digital Data, WestNet κ.α.

 • Το 2003 η εταιρεία μας αποκτά, 1200 πελάτες και 10 ενεργές άμεσα υποστηριζόμενες εταιρείες από εμάς.

 • Το 2004 η εταιρεία είχε  2000 πελάτες και 22 υποστηριζόμενες εταιρείες. Νέες συνεργασίες με Intel, HP, Level1, Microsoft.

 • Το 2005 ανεβαίνει ο κύκλος εργασιών. To OnLine Κατάστημα μας είναι πλέον ενεργό.

 • Το 2007 ανεβαίνει ακόμα περισσότερο ο κύκλος εργασιών. Γινεται επέκταση του τεχνικού μας τμήματος.

 • Το 2008 αναβαθμίζεται το OnLine κατάστημα έχοντας έτσι αμεσότερη επικοινωνία οι πελάτες λιανικής εκτός Αττικής.

 • Το 2010 γίνεται ανακατασκευή του εκθεσιακού μας χώρου. Οι πελάτες μας έχουν πλέον στην διάθεση τους ακόμα μεγαλύτερη γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν άμεσα αυτό που τους ταιριάζει.

 • Το 2011 έχουμε καταφέρει να έχουμε 4500 πελάτες εκ των οποίων 2900 ενεργοί. Έχουμε στο ενεργητικό μας 155 εταιρείες. Οι πελάτες μας όπως, Ανατολή Μπαχαρικά, Be-You, Ν.Παπαποστόλου, Τυπογραφική, Κυριάκος Λιόλιος, Alchimica, Alfa Frost, Εικονοτεχνική, Promosport, Grand Royal Productions, Q-Sound, Ζευγαδέλης Κώστας, ΡΟΗ Gaz, Αποστόλου Τάσος, Λιόλιος Δημήτριος, MadBox Entertainment, The Golden Shop, Espressonism κ.α. είναι η έμμεση διαφήμιση μας.

 • Το 2013 παρ' όλα την οικονομική κρίση και τον μεγάλο ανταγωνισμό, οι πελάτες μας συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται και καταφέρνουμε να είμαστε σταθεροί στις αξίες και το προϊοντικό μας μείγμα.

 • Το 2015 το OnLine κατάστημα μας αλλάζει μορφή. Πιο εύκολο, με μεγάλη γκάμα προϊοντων και σε συνεργασία με το skroutz.gr & το bestprice.gr να το κάνει ένα απο τα πιο ελκυστικά site στην Ελληνική αγορά.

 • Το 2017 το φυσικό αλλά και το OnLine κατάστημα μας, έχει άμεσα διαθέσιμους 2900 κωδικούς προϊόντων. Επιτυχία μας, η άμεση εξυπηρέτηση και άμεση αποστολή των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

 • To 2018 διαθέτουμε 5100 κωδικούς από εξειδικευμένα προϊόντα πληροφορικής με τα περισσότερα, άμεσα διαθέσιμα για παραλαβή από το κατάστημα μας. Καθημερινά εξυπηρετούμε δεκάδες OnLine παραγγελίες με κύριο γνώμονα την άμεση και απροβλημάτιστη αποστολή των προϊόντων στους πελάτες μας.

 • Το 2020, μια χρονιά που με την εμφάνιση του ιού Covid-19, αλλάξανε όλα τα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα στην χώρα μας, καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας εξυπηρετώντας ταυτόχρονα χιλιάδες πελάτες μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.


Σήμερα, ο σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το τμήμα τεχνικής υποστήριξης μας, καλύπτοντας έτσι όλη την Δυτική Αττική ενώ ταυτόχτονα συνεχίζουμε και αναβαθμίζουμε ακόμα περισσότερο το προϊόντικό μίγμα της ιστοσελίδας μας, παρέχοντας έτσι στους πελάτες μας πάντα, μόνο εξειδικευμένα προιόντα πληροφορικής.

 

Στοιχεία Εταιρείας:

UniNet - Αγιώτατος Νεκτάριος
Εμπορία Πληροφορικής
Αθηνάς 100, Κορυδαλλός
Τ.Κ. 18120, Πειραιάς
ΑΦΜ 047429840, ΔΟΥ Κορυδαλλού
Τηλ. 210 49 49 940 - Fax 210 49 58 003

Επικοινωνια

 210 49 49 940

Συνεργατες

Συναλλαγες

"Σας ευχαριστούμε θερμά!"