Καταλογος

Ovale 2

 

Τα προ'ι'όντα που βρίσκονται στο καλάθι σας

Συνδυασμός Προϊόντων

Συνδυασμός Προϊόντων

Με την υπηρεσία "Build to Order", έχετε τη δυνατότητα να στήσετε τον δικό σας σταθερό υπολογιστή στα δικά σας μέτρα.

Επίλεξτε αρχικά το σταθερό υπολογιστή (Desktop) που εσείς θέλετε και στην συνέχεια επιλέξτε επιπλέον αν θέλετε, την κάρτα γραφικών, την μνήμη RAM, τον σκληρό δίσκο, καθώς επίσης περιφερειακές συσκευές όπως, οθόνη, πληκτρολόγιο & ποντίκι, ηχεία και προγράμματα χωρίς να χάνεστε μέσα στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας.

Ολοκληρώνοντας, εκτός από τον υπολογισμό του κόστους που γίνεται αυτόματα από το σύστημα μας, αναλαμβάνουμε να συναρμολογήσουμε τον υπολογιστή που επιλέξατε  ώστε να το παραλάβετε έτοιμο προς λειτουργία.

Υπολογιστής

Ποσότητα   1

Ψύξη Υπολογιστή

Ποσότητα   1

Μνήμη

SSD

Σκληρός Δίσκος

Οθόνη

Πληκτρολόγιο & Ποντίκι (SET)

Πληκτρολόγιο

Ποντίκι

Ηχεία

Εφαρμογές Γραφείου

Antivirus

Επικοινωνια

 210 49 49 940

Συνεργατες

Συναλλαγες

"Σας ευχαριστούμε θερμά!"
×

Λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία γεγονότα σχετικά με την πανδημία του COVID-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα μας για την ασφάλεια όλων μας θα διακόψει μέχρι 15 Μαρτίου 2021 όλες τις παραλαβές των παραγγελιών σας από την έδρα μας.

Για το τρέχον χρονικό διάστημα, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.uninet.gr θα λειτουργεί κανονικά και θα διεκπεραιώνονται όλες οι παραγγελίες που θα δεχόμαστε απο εσάς, αποστέλλοντάς τις στον χώρο σας με Courier, για την πιο εύκολη & κυρίως πιο ασφαλή εξυπηρέτηση σας.

Προς το παρόν, ευχόμαστε σε σας και στις οικογένειές σας να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς. Ελπίζουμε ότι ως μία παγκόσμια κοινότητα θα μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε αυτή τη πανδημία και να επιστρέψουμε σύντομα όλοι στην κανονική μας ζωή.

Μένουμε Σπίτι, Μένουμε Ασφαλείς!