Καταλογος

Ovale 2

 

Αποστολές Προϊόντων

Τα προιόντα αποστέλλονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα μας, με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

 

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

Α. Με εταιρεία ταχυμεταφοράς (Γενική - ACS Courier):
Παράδοση συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής. Ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής.

Β. Με συμβατική μεταφορική εταιρεία:
Αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου. Παράδοση συνήθως σε 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής.

Γ. Παράδοση από εμάς:
Παράδοση γίνετε από εμάς συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα ή κατόπιν συνεννόησης την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε, με μια μικρή επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Ισχύει μόνο για το Νομό Αττικής.

Δ. Παραλαβή από τον χώρο μας:
Εάν δεν επιθυμείτε την επιβάρυνση των εξόδων αποστολής μπορείτε ακόμα να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από το κατάστημα μας, κατόπιν συνεννοήσεως.

 

Έξοδα αποστολής - αντικαταβολής:

Για παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού, το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

  • Για τον νομό Αττικής υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση εξόδων αποστολής σε περίπτωση παράδοσης των προϊόντων από εμάς.
  • Αν επιθυμείτε την άμεση παράδοση μέσω courier τότε το κόστος αποστολής ξεκινάει από τα 3,00 ευρώ* για τα πρώτα 2 κιλά, με προσαύξηση 1,00 ευρώ* ανά επιπλέον κιλό.
  • Για την υπόλοιπη χερσαία Ελλάδα, το κόστος ξεκινάει από τα 3,00 ευρώ* για τα πρώτα 2 κιλά, με προσαύξηση 1,50 ευρώ* ανά επιπλέον κιλό.
  • Για την νησιωτική Ελλάδα η χρέωση ξεκινάει από τα 3,50 ευρώ* για τα πρώτα 2 κιλά, με προσαύξηση 2,00 ευρώ* ανά επιπλέον κιλό.
  • Για όλη την Ελλάδα το κόστος αντικαταβολής μέσω ταχυμεταφορών (courier) είναι 3,00 ευρώ.

* Όλα τα παραπάνω σε μερικές περιπτώσεις διαφοροποιούνται ανάλογα με τον προορισμό και τον όγκο της συσκευασίας του προϊόντος.

 

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:

Με εταιρεία ταχυμεταφοράς (SKYNET Courier):
Παράδοση συνήθως σε 3 με 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. Ισχύει και η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής.

 

Έξοδα αποστολής - αντικαταβολής:

Για παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού, το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

  • Αν επιθυμείτε την άμεση παράδοση μέσω courier τότε το κόστος αποστολής ξεκινάει από τα 12,00 ευρώ* για τα πρώτα 2 κιλά.
  • Για όλη την Κύπρο το κόστος αντικαταβολής μέσω ταχυμεταφορών (SKYNET Courier) είναι 5,00 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω σε μερικές περιπτώσεις διαφοροποιούνται ανάλογα με τον προορισμό και τον όγκο της συσκευασίας του προϊόντος.

 

Επικοινωνια

 210 49 49 940

Συνεργατες

Συναλλαγες

"Σας ευχαριστούμε θερμά!"
×

Λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία γεγονότα σχετικά με την πανδημία του COVID-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα μας για την ασφάλεια όλων μας θα διακόψει μέχρι 8 Μαρτίου 2021 όλες τις παραλαβές των παραγγελιών σας από την έδρα μας.

Για το τρέχον χρονικό διάστημα, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.uninet.gr θα λειτουργεί κανονικά και θα διεκπεραιώνονται όλες οι παραγγελίες που θα δεχόμαστε απο εσάς, αποστέλλοντάς τις στον χώρο σας με Courier, για την πιο εύκολη & κυρίως πιο ασφαλή εξυπηρέτηση σας.

Προς το παρόν, ευχόμαστε σε σας και στις οικογένειές σας να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς. Ελπίζουμε ότι ως μία παγκόσμια κοινότητα θα μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε αυτή τη πανδημία και να επιστρέψουμε σύντομα όλοι στην κανονική μας ζωή.

Μένουμε Σπίτι, Μένουμε Ασφαλείς!