Καταλογος

Ovale 2

 

Εκπτωτικά Κουπόνια

 

Μέρες γιορτινές χωρίς δώρα, δεν γίνεται! Το online κατάστημα μας, θέλοντας να μπει στο κλίμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σας προσφέρει για τις εορταστικές σας αγορές, εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5,00€.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι:

  • Από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου.
  • Για αγορές μόνο μέσω του online καταστήματος μας.
  • Για αγορές αξίας από 100,00€ και άνω.
  • Σε κάθε σας αγορά!

 

Επωφεληθείτε διπλά αυτές τις γιορτές! Κάντε τώρα τις αγορές σας έχοντας στην διάθεση σας έκπτωση 5,00€ και ταυτόχρονα τις καλύτερες τιμές της αγοράς, σε όλα μας τα προϊόντα!

 

Κωδικός Εορταστικού Κουπονιού:  έληξε.

 

Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν την μαγεία τους στο σπίτι σας και ο Άγιος Βασίλης ας εκπληρώσει τις ευχές όλων σας.

Χρόνια σας Πολλά.

 

Επικοινωνια

 210 49 49 940

Συνεργατες

Συναλλαγες

"Σας ευχαριστούμε θερμά!"
×

Λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία γεγονότα σχετικά με την πανδημία του COVID-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα μας για την ασφάλεια όλων μας θα διακόψει μέχρι 15 Μαρτίου 2021 όλες τις παραλαβές των παραγγελιών σας από την έδρα μας.

Για το τρέχον χρονικό διάστημα, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.uninet.gr θα λειτουργεί κανονικά και θα διεκπεραιώνονται όλες οι παραγγελίες που θα δεχόμαστε απο εσάς, αποστέλλοντάς τις στον χώρο σας με Courier, για την πιο εύκολη & κυρίως πιο ασφαλή εξυπηρέτηση σας.

Προς το παρόν, ευχόμαστε σε σας και στις οικογένειές σας να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς. Ελπίζουμε ότι ως μία παγκόσμια κοινότητα θα μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε αυτή τη πανδημία και να επιστρέψουμε σύντομα όλοι στην κανονική μας ζωή.

Μένουμε Σπίτι, Μένουμε Ασφαλείς!